Mozzarellamaffian

09:01 6 Maj 2015

När jag sticker kniven i mozzarellaförpackningen och vattnet rinner ut skriker jag alltid: VATTNET GÅR!!! även om ingen är i rummet. Det är helt enkelt omöjligt att motstå. Visste ni förresten att mozzarella + italienska maffian = sant? Nå, i vissa fall åtminstone. I juli 2012 arresterades Giuseppe Mandara, boss över Italiens största mozzarellaproduktion, för samröre med Camorramaffian. Dessutom har han sett till att sälja buffelmozzarella som i självaverket är utblandad med komjölk för att casha in extra. Här leds han mot en polisbil av två poliser medan han mycket maffiosoaktigt blossar på sin cigarr.

/Slaktarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg