Så här kändes det första gången jag åt chiapudding

23:50 25 Jun 2015

Jag har ovan illustrerat händelseförloppet när jag första och enda gången gav mig på att laga rawfoodanrättningen chiapudding. Jag har ett ganska öppet sinne, kan till och med vara lite optimistisk ibland, men hallå. Låt oss tala ur skägget. Det må vara hälsosamt, men inte är det gott. Med denna egenhändigt hopknåpade teckning (det kanske märks att jag gått tre år på förberedande konstskola?) stänger jag chiaffrökapitlet för gott. Och det råder jag även er att göra.

/Chiafröslaktarn

5 kommentarer | “Så här kändes det första gången jag åt chiapudding”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Cicci skriver:

  Exakt detta är min upplevelse av chiapudding, och jag kan för mitt liv inte förstå hur den har blivit så poppis??? Jag kan leva med konsistensen, men det är ju inte ens gott?

  Chiafrön funkar fint att mixa ner i sin smoothie däremot, men där gör de ju inte så mycket till för konsistensen eller smaken, utan får mest bidra med allt det där nyttiga som de innehåller

 2. Greta Thurfjell skriver:

  1. detta var det gulligaste jag sett.
  2. om man ORKAR kan man mixa puddingen efter att den stått över natten, då har den inte den där vidriga knastriga + slemmiga konsistensen. men det gör man ju inte.

 3. Lisa skriver:

  Hahaha, skrattade. Så var också min första upplevelse när jag åt det för några år sedan, men seriöst: gör det på kokosmjölk. Gärna kokosgrädde om du vill vara lite extra. Blanda i vaniljpulver och något sött och toppa med frukt/bär/dylikt. FETT gott. Lovar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG