Lisa Förare Winbladh och en otrevlig insikt

09:04 13 Aug 2015

Det är morgon, eller ”förmiddag” som vissa kallar det. Jag har inte hunnit med så mycket idag för jag gick precis upp. Men två saker har i alla fall dykt upp.

1. En otrevlig känsla av att jag gjort fel hela mitt liv har infunnit sig. Har alltid trott att jag är en kvällsperson. En sån som ”tänker bäst på natten” och så vidare. Som gärna lägger sig framåt två-tre tiden. Nu har jag, av lite blandade skäl, lagt mig tidigt några dagar i rad. Släckt lampan vid tio, elva-tiden. Detta betyder att jag vaknar vid sju-åtta-rycket och är pigg, glad och redo för både det ena och det andra. Hur ska jag hantera denna insikt? Allt är upp och ned.

2. Jag har några nya kokböcker. En av dem är Lisa Förare Winbladhs bok Det godaste jag vet. Jag gjorde precis en kopp kaffe och satte mig för att bläddra i den. Redan vid förordet är jag så exalterad att jag knappt kan andas. Läs själva. Jag har fräckt fotat av det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG