Potatisnytt

10:56 15 Sep 2015

Det är lite potatishets bland pressmeddelandena just nu. Chipsjätten Estrella lanserar KRAV-märkta chips på svenskodlad potatis och bjuder därför in till studiebesök på sin chipsfabrik i Göteborg, och så slår Bondens Egen Marknad på stora potatistrumman och meddelar att de kommer ha potatistema på sina marknader den 19 september.
”Besökare har möjlighet att klämma, känna, lukta och smaka på potatisarna och träffa de som odlar. Röda, cerise, blåa, vita, gula, runda, avlånga, tjocka, smala och alla sorter har sin unika smak.” skriver Bondens egen marknad i ett pressutskick.
Det finns två saker jag brinner för:
1) Att utvecklas som individ och sträva efter att förstå min omvärld
2) Potatis
Ni kan säkert förstå min glädje över detta med potatistemat på marknaden. Jag går dit och köper upp mig på ett gäng olika, så kan jag ha potatisprovning sen med några andra väl utvalda potatislovers. Har ni tur så blir det en blogginlägg om hela spektaklet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG