Gå på husvisning och laga mat med Lotta Lundgren

22:57 11 Maj 2016

visningshus

Du har en idé om att investera i en ny bostad. Ett hus. Du gräver bland bostadsannonserna och du går på visningar. Tar på dig blå plastpåsar på fötterna, öppnar skåpsluckor och får bekymmersrynkor av kakelplattorna i badrummen. Betar av etagehus efter etagehus, gammelfunkis och nyfunkis. Nåt gammalt ruckel med ”potential”. Funderar på bara en tomt, kanske bygga huset själv? Slippa deala med de fula kakelplattorna.

Du hittar ännu ett hus som du tycker om, som kanske kan bli ditt hem. Huset ligger i Nacka, en trygg och behaglig plats på jorden, bra kommunikationer. En tvåplansvilla med utsikt över vatten och skog, med en walk in closet som har vacker tapet och funktionella förvaringsstommar som ger lyxig förvaring. Ett kök som är modernt och stilrent och som har en utsikt över trädgården. Det känns bra, nästan för bra för att vara sant. När du kommer in i köket står där en kvinna du känner igen och lagar mat. Hennes mörka hår, hennes breda mun. Vem är hon?

Det är Lotta Lundgren.

Vad gör hon här? Varför lagar hon mat i det stilrena och moderna köket, varför hackar hon vitlök vid den maffiga köksön i grått? Drömmer jag, tänker du.

Du drömmer inte. Det är hon. Det är den femtonde maj, och du är i hustillverkaren Trivselhus visningshus för att se om det är något för dig. De har toppat visningen med ett välbekant ansikte, som bjuder in till testomgång av köket.
– Alla har kanske inte Lotta Lundgren i köket varje helg, men alla våra kunder kommer att leva i och använda sina kök. Nu ger vi dem en möjlighet att prova på huset i verkligheten, säger Trivselhus designchef Jessica Nilsson i ett pressmeddelande.

Kanske blir det lättare att köpa ett hus om man ser Lotta i köket? Kanske blir det lättare om man får smälla lite i skåpluckorna själv, plocka fram en gurka ur kylen? Trivselhus hoppas i alla fall på det. Mer om visningen här.

/Slaktarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg