Cooking with dog-hunden har dött

14:23 8 Nov 2016

Internets största kunskapskälla när det gäller japansk matlagning kan mycket väl vara det youtubebaserade matlagningsprogrammet Cooking with dog. I stora drag går det ut på att en kvinna vars namn aldrig avslöjats men som refereras till som ”chef” tillreder olika japanska rätter, medan hunden Francis sitter bredvid, alltid lika lugn och sansad. En mansröst redogör på engelsk-fransk accent för vad som pågår i hundens huvud, berättar om recepten och ger steg-för-steginstruktioner. Showen är omöttligt populär och

Pudeln Francis, som snart skulle fylla femton år, dog under den gångna helgen. Beskedet nådde fansen genom en tweet av ”chef” som kom under måndagen.

Cooking with dog har över 1,25 miljoner prenumeranter på Youtube, och beskedet möttes av sorg och bestörtning bland de många fansen. Vila i frid, Frances. Ingenting kommer vara sig likt utan dig nu när vi måste ägna oss åt cooking without dog.

:,(
/Slaktarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG