Sex and the City-special: Mirandas möten med mat

18:06 10 Nov 2016

Kära läsare. Jag är medveten om att detta inte är Buzzfeed, men jag tänker ändå göra en lista nu, och i den kommer det finnas gifs. Det är trots allt inte första gången jag gör det, så helt chockerande kan det knappast vara. Någon gång om året återvänder jag till kultserien Sex and the City, denna gång inspirerad av det fantastiskt roliga instagramkontot Every outfit on satc. Kolla in det om du inte redan har det, i alla fall om du är någorlunda bekant med serien. Under denna satc-session har min medvetenhet riktats mot karaktären Miranda Hobbes, eller mer specifikt: hennes möten med mat.

1. Mackan
Minns ni mackan? Otäck typ som delade ut flygblad och väste ”eat me” vid förbipassage. Vilket naturligtvis gjorde Miranda förbannad. Och sedan, för att det är en tv-serie: nyfiken.

sandwichsex-with-a-sandwich-png

2. Muffinsfällan
En pissig situation att befinna sig i: Vara kär i en trist men snäll typ som tyvärr är kär i någon annan, råka erbjuda sin hjälp att baka muffins och sedan upptäcka att de är till killens nya flickvän som fyller år. Sedan bli övergiven och tvingas färdigställa de fula kakorna själv.

3. Den känslofyllda kakan
För den oinvigde: Miranda träffar ny kille. Han älskar henne, och bestämmer sig för att berätta det med hjälp av en stor kaka. Hon känner inte likadant, får panik och äter upp kakan.

Jag minns att det var något så sjukt över denna scen. Inte att hon åt kakan, utan att den överhuvudtaget… var där. Som exemplet ovan visar (muffinsen) finns det bakverk som är rimligare att uttrycka sina känslor med, eller att skriva på för den delen, men en jättestor platt och torr kaka? Vad i. Galning.

Bubblare: Krispy Kreme-avsnittet. Men som vi alla vet är tre det magiska numret.
/Slaktarn

3 kommentarer | “Sex and the City-special: Mirandas möten med mat”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ylva skriver:

    Åh, jag kom direkt att tänka på avsnittet när hon har tandställning, som det fastnar mat i. http://3.bp.blogspot.com/-b7GulVSES_0/VcjyStND6yI/AAAAAAAAFuQ/nWA9ov-jmr4/s1600/Screen%2BShot%2B2014-08-13%2Bat%2B10.35.12%2BPM.png

  2. Sara skriver:

    Eller när hon sätter mat i halsen och håller på att kvävas och får panik över att dö ensam och bli uppäten av katten?!

  3. R skriver:

    När hon inte kunde sluta äta en chokladkaka,minns ej varför, och tog upp ur soptunnan.. Brukar alltid fundera på om jag skulle våga det och får flashbacks av den scenen.. Haha, Miranda har väldigt många matrelaterade grejer kommer jag på nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg