Beyoncé och Jay-Z är på flykt från något med denna nya On The Run-trailer

8:39 17 Aug 2014

Sommaren är snart över, och även fast vi här i Sverige mest har kunnat tag del av rykten kring en annalkande skilsmässa så är ju faktumet att superparet Beyoncé och Jay-Z har varit på turné under tiden. Det är enkelt att förlora sig bland alla de mer eller mindre pålitliga utsagorna om huruvida musikvärldens mäktigaste duo kommer gå skilda vägar, speciellt när deras On The Run-turné inte har haft vägarna förbi vårt avlånga land. En liten tröst är då kanske att de – tillsammans med HBO – har en konsertdokumentär på väg, skildrandes den överdos av stjärnglans och popmusik som de två på en scen innebär.

Ett smakprov har nu landat på nätet och inte helt oväntat är den sparsam med material. Det tar sin början med en svartvit scen där Jay-Z – inte heller överraskande – suger i sig en cigarr medan Beyoncé framför Nancy Sinatras klassiker Bang Bang. En 60-talsklyscha förpackad i stjärnglans, ingen är förvånad. Sedan höjs tempot explosivt med klipp från parets uppträdande. Danskoreografi, rökmaskiner och såklart lite mys mellan de två – en fasad? Om en månad blir det kanske mer uppenbart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg