Chockerande avslöjande: Sean Penn älskar när kvinnor gråter

6:16 13 Mar 2015

Bild via Esquire.    

Sean Penn är en man gjord av kontrovers, visst är han även en hyllad skådespelare men ofta bortser vi från faktumet att mannen har en fallenhet för kontroversiella händelser — ofta involverande paparazzis. Nyligen kunde vi se honom på Oscarsgalan där han delade ut pris till Bästa film. Vinnaren var ingen annan än den omåttligt överskattade Birdman regisserad av Milk-stjärnans vän Alejandro González Iñárritu. Penn som den smakfulla karaktär han är fann detta som ett perfekt tillfälle att slänga ur sig ett rasistskämt — ett han ännu vägrar att be om ursäkt för.

Kanske kan det då vara värt att påminna oss alla om att även Sean Penn är en människa innerst inne. Att även han kan krypa ner under täcket på soffan en söndagskväll med någon såpopera på tv:n. Ingen mindre än Jimmy Kimmel valde att erbjuda denna chans till nyvunnen humanitet när han bjöd in skådespelaren till sitt program häromkvällen för att bland annat diskutera Bacholerette. Ja jag vet det är otroligt, dessa uppgjorda realityserier är fortfarande en grej och denna Oscarsvinnare älskar dem. Men kanske av fel anledning.

Det är nämligen inte dialogerna som är det mest spännande utan om Penn håller i fjärrkontrollen så är det snabbspolning fram till själva eliminering. Att se kvinnor gråta är uppenbarligen något Sean Penn går igång på och visst en del vill kanske påstå att deltagarnas tårar är fundamentet i programmets underhållning. Alla närvarande verkar i alla fall vara av den uppfattning när gapskratt utbryter i sammanband med det chockerande avslöjandet. Men är inte det hela egentligen mer hemskt än komiskt? Låt förtydliga genom att låna ett stycke från Crackeds artikel 5 Beloved Celebrities Everyone Forgets Did Terrible Things — låter bra detta — som refererar till en händelse som ägde rum under skådespelarens förhållande med Madonna:

After he got good and drunk (again), Penn climbed into Madonna’s house, where she was alone. He then grabbed her, tied her to a chair, and assaulted her for hours, both physically and emotionally. He then went out for more booze, came back, and kept up the beating. Madonna only escaped after telling Penn that she had to go to the bathroom, which meant he had no problem battering, beating, bloodying, and bruising the supposed love of his life, but felt it would have been too degrading to make her pee in front of him.

Någon som satte skrattet i halsen? Sean Penn är ett förstaklassigt exempel på den mysogyni Hollywood enkelt förbiser — därför vore det bra om vi inte glömmer den.

En kommentar | “Chockerande avslöjande: Sean Penn älskar när kvinnor gråter”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hej Sonja skriver:

    Får rysningar bara jag ser karln.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg