”Aaah vänta måste ta en bloggbild”

12:32 17 Jun 2012

Alltså jag vet att en blogg oftast brukar innehålla bilder… Det är typ orgier av sönderredigerade frukostar och brinnande solnedgångar och tokiga spexbilder och typ rubriker på engelska som inte har något över huvud taget med inlägget att göra. Såna grejer. Jag klarar inte av det. Eller alltså jag vet inte hur man gör med bilder över huvud taget. Jag kan typ inte bedöma vad som är intressant och inte intressant och vad som passar på en blogg och vad som inte gör det. 

Ska man ha bilder på när man typ lagar mat? Ska jag stå i köket och typ kämpa med mina snabbmakaroner och ba ”AAAAAH VÄNTAAA MÅSTE TA EN BLOGGBIIIILD” och typ köra ner kameran i kastrullen och fånga hur fint kokvattnet bubblar? Ska jag ta en bild på mig själv när jag vaknar varje morgon och ser ut som ett svart hårigt hål och typ ha rubriken ”Morning has broken”? Ska jag ta en bild på när jag tuggar med öppen mun och dreglar över objektivet? Ska jag ha en bild på när jag går ut med soporna och är kompost-chic? Jag har verkligen ingen aning vad som är bra och inte bra. 

Vet inte vad era liv består av men det är typ mitt liv. Om ni vill ha sköna högupplösta bilder på folk som typ har grillfest utomhus och dricker iskalla Corona så kan ni ju typ läsa någon annan blogg. Min blogg är ingen instagram tyvärr. 

En kommentar | “”Aaah vänta måste ta en bloggbild””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. kris karlsson skriver:

    hehehehe…. nej en blogg utan en bild för varje beskrivet moment känns bara fräscht!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg