Tunnelbaneaccessoaren

12:14 17 Jun 2012

Idag när jag åkte hem med tunnelbanan så var det en såndär reklamplansch som hade ramlat ner från väggen och hamnat nere på golvet. Det stod typ ”FIRA SOMMAREN MED OSS I ORSA” och så var det typ en bild på en fyraårig skön kille som satt i sanden och bara chillade med skogen i bakgrunden. Min drömsommar typ. Jag satt och glodde på den hela vägen från Centralen till Solna och ba ”menåååååh jag vill ta med den hem och sätta upp på min toadörr”. Om det inte hade varit för att det hade suttit ett par SKITSNYGGA killar i samma vagn så hade jag typ plockat upp den lite diskret och ba ”HEHEHEHEHE den här är min nu hoppas att ingen såg något” men jag satt bara helt tyst och diskret och dog inombords och bara ”:((((((((”. Hoppas jag drömmer om den inatt naww. 

Men men. Jag utlovade länk till klippet från Nyhetsmorgon där jag var med imorse och pratade om livet efter studenten, så det kommer här!!! *dukar upp en buffé av Flash Player*. 

http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=vad_ska_nybakade_studenter_hitta_pa_efter_gymnasiet&videoid=2201043

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer