Afterwork

9:41 29 Jun 2012

Nä men jag kom nyss hem efter en afterwork. Första i hela mitt liv. Var  nervös innan och trodde typ att jag skulle behöva ha shotrace i någon arbetskompis navel och gurgla runt bland allt kroppshår utan att få OB och övertidsersättning för det? I och för sig så slutade allt med att vi skaffade blinddejter till varandra för att bringa lite mer awkwardness till livet, så ah jag vet inte. Det ingår ju inte i arbetsuppgifterna direkt. 

Men alltså jag dog av vuxen att typ sitta på bar och hänga… Så fort jag sätter mig i en bar så vill jag typ vråla ”ALLTSÅ HUR MYCKET HOW I MET YOUR MOTHER ÄR INTE DET HÄR???? ERKÄNN????”. Alla i teveserier sitter ju ändå typ bara i barer och dricker hela tiden och bryr sig inte om att bidra till bruttonationalprodukten och landets välstånd. Helt ineffektiva. Man blir ju nästan provocerad. Sen så skålar de och allt är bra och någon går på dejt och får ett nytt jobb utan att någonsin lämna baren. Önskar att livet var lite mer så. 

Ett mysterium man aldrig någonsin kommer att få veta är ju vilken mobiltäckning det är i baren i How I Met Your Mother. Skitviktiga frågor som aldrig kommer att få något svar. Jag skulle tro på typ fyra pluppar edgetäckning. Knappast 3G. Så får de typ sitta där i all evighet och dricka öl i den takt som youtubeklipp brukar buffra. 

Men jag älskade afterwork. Faktiskt. Minns när jag gick på gymnasiet (wow, tre veckor sen, HAHAHAHAHAHAHA) och man tänkte att det skulle vara skönt att uppleva afterwork är man är typ 30, men så hann det bara gå några veckor innan det hände… Nu kan jag lika gärna börja pensionsspara och klippa någon krullig tantfrisyr och välja ut en kista att begravas i. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg