FRÅGESTUNDSBUFFÉ!!!!

8:38 28 Jun 2012

Nä men jag satt här och kliade mig i håret och åt chips på samma gång och strödde kalorismulor i håret och kom på att jag borde ha en frågestund. Det är ju sånt man har när man bloggar. Ni får fråga mig vad ni vill! Det är ju för er jag finns *blink blink* *går ner i spagat* *slänger med håret*. Alltså, förutsatt att det är någon som vill ställa en fråga över huvud taget. Förr vågade jag aldrig ha frågestund för jag var skiträdd över att ingen skulle ställa några frågor och att jag själv skulle få skriva kommentarer och prata med mig själv och låtsas att någon brydde sig.

Utkast till frågorna jag tänkte ställa till mig själv var typ ”Åh Frans varför luktar du så mycket svett ibland?” ”Åh Frans varför lärde du dig att knyta skorna när du var 13?” ”Åh Frans vad är det med din hud som gör att alla myggor älskar dig?”. Ja ni fattar. Man gör ju vad man är tvungen att göra. Ställ frågor nu. Vad som helst. Jag lovar att svara i helgen. 

12 kommentarer | “FRÅGESTUNDSBUFFÉ!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Mia skriver:

  Jippi! Då undrar jag förstår hur du kan skriva så roligt? Och var du får alla idéer ifrån? Om din gamla blogg finns kvar? Varför du började blogga?
  Och förstås: ”Åh Frans varför luktar du så mycket svett ibland?” ”Åh Frans varför lärde du dig att knyta skorna när du var 13?” ”Åh Frans vad är det med din hud som gör att alla myggor älskar dig?” ;)

 2. Cro0o skriver:

  Okej, 1) vad är du rädd för?
  2) vad fan gör man med det där exet som det känns som man aldrig kommer komma över, men som fortfarande vill va kooompis? Vi har ju skitkul tillsammans, men samtidigt när jag antagligen bara mitt hopp att det en dag kommer bli vi igen. Jag behöver råd som inte bara är ”cut him out”, för jag VILL ju ha honom i mitt liv. Var min Advice Auntie nu.
  3) vilka bloggar följer DU? Tipza!
  4) varför luktar du så mycket svett ibland?

 3. Äemma skriver:

  Först och främst ; jag tycker du skriver fantastiskt kul och finurligt, fortsätt så!
  Jag undrar vad du jobbar med (inte vart, utan VAD!) och vad du tänkt bli/göra när du blir gammal och förståndig? :)
  Sedan undrar jag hur det kommer sig att du började blogga?

 4. Malin skriver:

  beskriv din drömpartner!!!!

 5. Hanna skriver:

  Har du börjat dricka (åtminstone lite i form av snapssippande) alkohol och hur kom sig detta? Hängde ihop med stockholmsflytt och ständiga bloggevents eller? :)

 6. Madelene skriver:

  – Hur lärde du känna Cimon? Vard et via twitter, event etc.?
  – Tjänar du pengar på din blogg?
  – Vad är det du säljer på stan (sommarjobb)?

 7. Jonna skriver:

  -Vad kommer du att att sysselsätta dig med i Stockholm?
  -Har du några planer, på lång/kort sikt?
  -Kan du lista dina favoriter? (t.ex. maträtt, film, musik m.m)

  Tack för att du återvände till bloggvärlden, har saknat dig!

 8. Tove skriver:

  Du förgyller min tråkiga vardag! <3
  1. Hur kom du på att du skulle kalla dig Transfrans?
  2. Vilket jobb vore drömmen?
  3. Vilket djur skulle du vilja förvandals till?
  4. Nämn tre saker som vi inte visste om dig.

  Kram på dig!

 9. Hanna skriver:

  Vad har du för framtidsplaner? Vet du vad du vill jobba med eller vill du plugga vidare?
  Har det någon gång varit något mellan dig och Patrick? (alltså mer än vänner…….)

 10. Emmy skriver:

  HUR FUNGERAR DIN HJÄRNA????? Du verkar ha skit kul jämt! Om inte annat är du ju roligast i världen <3

 11. C skriver:

  Skulle du ställa upp i Big Brother om du fick förfrågan?

 12. Stina skriver:

  – Favoritbloggare /twittrare?
  – Finns det något du är rädd för
  – Vilken är den bästa chipssorten?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg