”Galen kväll, drack massa mjölk”

10:29 27 Jun 2012

Vet inte hur ni har det men jag blir tvingad att testa äckliga saker hela dagarna. Det är Fear Factor jämt. Typ som igår. Jag har inte druckit mjölk sen jag var typ fem men nu har jag flyttat hemifrån och igår blev jag tvingad av min rumskompis. Slutade med att jag satt i ett hörn längst in i köket och vaggade fram och tillbaka och bara ”buhuuuu vill inteeee” och så smakade jag typ en liten sipp men det kändes som en shot av kolsyrad vodka fast värre. Spottade ut den och drack fem liter vatten helt desperat för att inte känna den där förföriska lukten av mjölk runtom i munnen som om att man var någon nymjölkad kossa. Jag klarar inte av det. Och jag har förmodligen inte något skelett kvar eftersom jag inte får någon kalk i mig sen jag typ slutade att bli ammad, så ah, trist. Det är smällar man får ta. Tänker mig att man kör in min kropp i en röntgenmaskin och inte hittar några ben över huvud taget och typ bara ser skrumpnade ostbågar som blivit komposterade i lungorna och typ frodas inuti mig. 

Klarar inte av att dricka äckliga saker. När jag ska ”shota” (japp äckligt)  så slutar det med att jag typ smuttar på shoten i en halvtimme och ba ”FAN VAD GALET HÖRNI” och tycker att jag är duktig som fan när jag till sist fått i mig alltihop efter typ en timme.  Sitter där i baren och väntar på att bartendern ska räcka fram ett diplom som någon tönt. 

En kommentar | “”Galen kväll, drack massa mjölk””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Amelie skriver:

    Men du är ingen tönt,du är en gullplutt… ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg