”Bloggverktyg”

6:24 28 Jun 2012

Jag känner mig aldrig så manlig som när någon frågar mig vilket ”bloggverktyg” jag använder. Typ ”wordpress” eller något sånt där som jag inte vet vad det är. Det låter så maskulint och helt snickaraktigt. Man vill ba ”jodå idag, snickrade jag ihop ett inlägg med hammare och massa spik direkt på tangentbordet så nu är det tyvärr helt mosat men det blev ett riktigt bra inlägg”. Ni fattar. Kanske dags att köpa en riktigt stor kombinerad laptopväska och verktygslåda så att man kan välja och vraka mellan alla skruvmejslar och borrar och skriva riktigt bra inlägg. WordPress bloggverktyg är det närmaste jag kommer att komma en hammare i hela mitt liv. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg