I wish varje morgon was nyhetsmorgon.

2:04 16 Jun 2012

Jag var ju med i Nyhetsmorgon imorse!!!! Snackade om min studentångest och framtiden och sånt. Det var kul. Blev typ utfraktad till en restaurang vid vattnet långt bort som fan. Det var förmodligen för att ge en lite mer pittoresk och skärgårdschic inramning till min identitetskris. Det var som om att de marinerade mina känslor i romsås och skagenröra och distribuerade den över hela landet. 

Älskar verkligen att vara med i teve. ÄLSKAR!!!! Är inte ens nervös. Nu lät det som om att jag har varit med jättemycket, men det har bara hänt en gång tidigare. Lol. Det enda jag tänker på när jag sitter där är att sätta mig själv på mina egna händer med låren så att jag inte ska börja vifta och gestikulera och typ råka slå ner någon kameraman och ställa till med en scen. Och att inte kolla in i kameran och typ ta över. Egentligen vill jag bara glo in i den och ba ”KOLLA JAG KAN POSERA SOM CHUCK BASS”, men det går ju inte. Fan. 

Jag önskar varje morgon var en nyhetsmorgon. Att man sitter där i studion med huvudet på sned och ler och skrattar och säger saker som ”OCH HUR SER HELGVÄDRET UT DÅ VA VA VA VA VA VA VA BLIR DET NÅGON SOL ELLER KAN DU SVARA PÅ DET ELLER EEEEEEH?” och sen typ bara ”mmmmmm”-ar och nickar när gästen säger något och kontrar med något klokt. Det är mitt drömjobb. 

Jag har letat på TV4 Play men det har inte kommit upp någon länk än. Jag lägger upp det sen om jag hittar. JAG LOVAR!!!!!! *stirrar in i kameran*. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer