Förlåt men jag blir så himla nervös när jag läser på lantchipspåsen att den innehåller ”gräddfil”. Jag tycker det är jättekonstigt. Är det verkligen så att man måste mjölka kossor och mala ner deras vita mjölkguld från spenen och förvandla det till gräddfil och sen göra chips av det? Fattar ni? Hur många kossor har man mjölkat för att kunna göra 200 gram chips med smak av gräddfil? Är ”lantchips med gräddfil” egentligen bara en omskrivning av ”kripsig komjölk i chipspåse”??? Jag står inte ut med den här ovissheten. Sitter här och försöker knapra bort mina problem. Gud.
Krispig komjölk.
Skriv kommentar
Tillbaka upp
Kommentera
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.
Skriv kommentar
Tillbaka upp
Krogrecension: Bord |
Läs inlägget
Toujours slår upp dörrarna |
Läs inlägget
A Bowl and Plates ägare öppnar nytt |
Läs inlägget
Krogrecension: Bistro Renard |
Läs inlägget
Krogrecension: Melanders Södermalm |
Läs inlägget
Krogrecension: Florentine |
Läs inlägget
Ljusning för krogbranschen |
Läs inlägget
Mother Mother – Grief chapter |
Läs inlägget
Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg
hahah ååh <3<3<3