”Life event”

7:49 26 Jun 2012

Alltså jag läste att man kan lägga till på Facebook nu när man typ donerar ett organ (för det gör man ju verkligen skitofta) och klassa det som ett ”life event” och typ anordna en liten fest på tidslinjen och tigga massa gillningar. Det känns verkligen asjobbigt om jag ska behöva donera ett jävla organ för att bli populär. Förr räckte det ju typ med att bli ihop med någon men nu vet jag inte längre. Kommer sluta med att jag har donerat hela min kropp och bara har kvar mina fingrar så att jag kan statusuppdatera. 

Jag kom på att man kan lägga till massa andra grejer som ”life events” också. Typ som förra året när jag lagade mat själv för första gången och typ nästa vecka när jag ska tvätta själv för första gången (sitter här och har en final countdown för mig själv och svettas). Eller typ häromdagen när jag dammsög. Eller när jag bytte lakan för första gången. Eller när jag åt en mango för första gången. Eller när jag såg Sean Banan på tunnelbanan. Hela mitt liv är typ ett life event. Önskar att jag hade haft Facebook innan jag föddes. Det hade varit så sjukt skönt att ba ”VANN KAPPLÖPNINGEN MELLAN ALLA ANDRA SPERMIER!! JAG BLEV FÖRST!!!! OM NIO MÅNADER KRYSTAS JAG UT!!!” och bara vänta på att gillningarna ska trilla in. Det hade varit något att fira på riktigt men synd att man inte ens hade en kropp då. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer