Modebloggsmysteriet.

7:16 25 Jun 2012

Alltså…. Det här har gått och gnagt inom mig så himla länge. Det har typ bitit upp mig inifrån som en nafsande hårig hamster som använder mina lungor som springhjul. Jag förstår inte hur modebloggare gör med alla sina jävla kläder. Eller alltså, jag förstår inte hur de kan ha så mycket kläder att de kan ha en blogg och typ presentera nya outfits varenda vecka och alltid ha någonting nytt. Jag bryter typ ihop av det. Okej att man mixar och matchar och använder samma plagg mer än en gång, MEN ÄNDÅ!!!!!! Okej om man är skitrik och typ bästis med Elin Kling och får kläder kastade på sig av olika sponsorer, men typ NORMALA människor som INTE har en miljon kronor men som ändå typ lyckas variera sina outfits så mycket att de kan komma med nya outfits varje dag. Jag får det inte att gå ihop alls faktiskt. Ekonomiskt alltså. Klart att det skulle gå att vara lätt att driva en modeblogg om man typ gör en ansiktsmask av sedlar varje kväll, men om man typ är helt normal och typ blir ammad av CSN så funkar det ju inte. 

Om jag skulle ha haft en modeblogg en vecka så skulle mina dagens outfit se ut såhär. 

Måndag: *Jeans från JC* *Långärmad tröja från H&M* 

Tisdag: *Orkar inte byta om* *Jeans från JC* *Samma långärmade tröja* *liten såsfläck på tröjan* 

Onsdag: *Min mammas jeans som blivit för små för henne* *fartrand i kalsongerna* *Långärmad tröja från Carlings*

Torsdag: *Byxor med liten camel toe* *strumpor med ett litet hål i* *tröja från Zara som framhäver mina bröstvårtor* 

Fredag: En skön mix av veckans tidigare outfits. 

Ja ni fattar. Och då är jag inte ens fattig, tvärtom, men det finns liksom noll möjlighet att jag skulle kunna klara av att ha så pass varierade outfits varje dag. Jag har ofta samma outfit flera gånger i månaden. Om jag hade kunnat så hade jag ju gått omkring i Acne och Whyred och Filippa K hela tiden och haft världens bästa stil, men nu är det som det är. Det hade varit skitjobbigt att ha en modeblogg nu med typ mina enda tre Acne-plagg och sen typ mixa dem så gott som det går och ba ”hehehehe ja oj samma tröja idag igen hehehhehehe ja alla mina andra plagg är på kemtvätt”. Jag är modeintresserad men klart som fan att man är begränsad av ens ekonomi. Nu låter det som om att jag är fattig som fan och inte har råd med mat, och så är det ju inte, men jag skulle aldrig ha råd att köpa något nytt plagg varje vecka. Jag kanske köper ett nytt plagg i månaden och då är det typ inget speciellt och inget intressant att blogga om, så ah…..  Skulle ha klätt mig på ett helt annat sätt än vad jag gör idag bara jag hade haft mer möjligheter (läs: SJUTUSEN MILJONER PÅ BANKEN). Trist för mig. Jag får sitta här och blogga om dalahästar istället tills jag blir rik och kan gå vilse i min walk in-closet. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg