Utflykt i mitt badrumsskåp

12:11 18 Jun 2012

Plötsligt händer det. Man vaknar upp och inser att man har tre olika fuktighetskrämer för ansiktet och att man behöver allihopa för att inte falla ihop och dö och vagga i fosterställning och gömma ansiktet så att ingen ska se det. Jag vet inte hur det blev såhär men jag har inlett en relation med alla tre och jag gillar att ha dem så nära det bara går. Typ i mitt ansikte. 

Den första fuktighetskrämen har ett inbyggt puder (gay) som reducerar glansighet så att ens ansikte slipper skina som glittrande aftonklänning. Jag måste ha den för att inte se ut som en transa. Den andra har solskyddsfaktor 15 och är skitbra om man vill behålla sin hud under sommaren så att den inte flagnar ihop och blir till strössel på glassen jag äter på stranden. Den tredje och sista har jag dock bara på nätterna. Mest för att den är billig och för att den egentligen inte är så bra, men mitt ansikte är ju typ som Sahara och behöver fukt dygnet runt. Varje gång jag smörjer in mig med någon kräm så är det som om att mitt ökenansikte tar ett sensuellt nakenbad i en oas med bara natthimlen och stjärnorna som sällskap. 

HUR BLEV DET SÅHÄR???????? Allt är egentligen bara inbillning säkert och jag sitter väl förmodligen som en idiot och smörjer in mig och ba mmhmmmm förnekelse mmmhmm allt kommer bli bra mmmhmmm livet kommer ordna sig bara jag får lite fukt. Som om att det är det som jag behöver mest. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG