Passionerad klapp.

11:33 18 Jun 2012

Skönt liv och så när man ligger helt trött och ba ”Alltså………… de manliga hundarna. De kallas väl hingstar typ?”. Bra. Hundhingst. Jag klarar inte av hundar. Eller alltså jag vet inte hur jag ska….hantera dem. Typ när man klappar dem och sånt. Ska det vara långsamma ömma smekningar som om att man har en crush på hunden eller ska det vara typ lätta, casual klappningar som man gör på bebisars magar för att de ska rapa (asså säg inte att det bara är jag som brukar göra så för jag blir ledsen då….). Jag vet inte. Och så glor de på en med de där dömande klotögonen och väntar på att något ska hända och jag bara ”AAAAH” och typ klappar dem helt agressivt och stressat. Tryckt stämning efteråt och så bara ah….. Helt misslyckad hunddejt. 

3 kommentarer | “Passionerad klapp.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. maja skriver:

    Haha, ja PRECIS så känns det att träffa hundar. Jag gillar det inte heller. Särskilt inte de korthåriga, en lurvig hund kan man ju ändå rufsa runt i pälsen typ.. men har de inget rufs så blir jag HELT ställd.

  2. Agnes skriver:

    FRANS DU ÄR TILLBAKA JAG HAR SAKNAR DIG JÄTTEMYCKET!!!!! (Ja, så mycket att jag måste gå emot mina principer och MISSBRUKA caps)

  3. Axel skriver:

    Alltså mobba inte hundar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg