Välkommen på bloggdop.

5:42 14 Jun 2012

Hej…… Det var ett tag sen nu. Typ ett år eller så. Jag vågar inte ens tänka på hur många nya hårstrån jag har fått på bröstet sedan jag bloggade senast, men det är väl ett helt naturreservat, typ. Det är därför det aldrig är någon som rör min kropp. Jag har gjort den till ett naturreservat, skyddat mot exploatering. Jag ska tatuera in ett litet coolt stängsel på huden och börja ta betalt för inträde och kanske ge lite guidade turer och sånt som folk brukar gilla. Det skulle vara skönt med en extra inkomstkälla faktiskt. 

Men ah… Jag heter Frans.  Jag tog studenten för exakt en vecka sen idag men det känns som jättelängesen. Jag stod där och fick öl på kavajen och dansade zumba själv på studentflaket och hade kul som fan. Flaken får ju bara åka i 30 kilometer i timmen, men så svängde jag av vid avfarten till livets autobahn dagen efter och flyttade till Stockholm. Det är så sjukt. Sitter här i en andrahandslägenhet och känner hur varenda kroppscell krullar ihop sig av framtidsångest. 

Jag startade min första blogg när jag var 13. Ingen brydde sig ett skit om den och jag fattar varför. Sen tjatade jag lite överallt och fick börja blogga på Nöjesguiden när jag var 16. Dog. Sen började jag hänga på Twitter och sålde min själ och kände att jag behövde en bloggpaus ett tag. Inte så dramaqueen som det kanske låter, men jag ville prova lite andra grejer bara, och då menar jag INTE bergsvandra i Tibet och skeda med Dalai Lama. Ville bara prova livet, typ. I över ett år blev jag borta, men nu är jag tillbaka *har inget liv längre*.  Det är jag och mitt brösthår mot världen. 

6 kommentarer | “Välkommen på bloggdop.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Isabella skriver:

  SOM man har längtat! Började läsa din blogg när den låg på Katrin Zytomierskas ”hemsida” och har hängt med sen dess.

 2. Lady Dahmer / postpatriarkal feministfitta skriver:

  Välkommen tillbaka då rå!

 3. melina skriver:

  JAAAAA!!!! äntligen!

 4. Stina skriver:

  Du anar inte vad jag har väntat!!! ÄNTLIGEN :D

 5. Johannna skriver:

  Heja Frans! Har saknat dig i BLOGGOSFÄREN. OBS sant.

 6. Linda Mpili skriver:

  Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp