Körkort för dalahäst.

6:01 14 Jun 2012

Jag blev så glad idag när jag såg den här dalahästen med hjul på stan. Tänker mig hur jag skulle kunna röva bort den och sen ha den som transportmedel var jag än ska åka någonstans. Det skulle vara så coolt. Bara hoppa upp på ryggen och rulla iväg på en dalahäst till jobbet, affären eller dejten. Jag har inte något körkort och jag ångrar mig verkligen inte heller när jag tänker på hur fort det skulle gå att rida på en rullhäst istället. 

Segway är 2011. Dalahäst med hjul är 2012. 

En kommentar | “Körkort för dalahäst.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lady Dahmer / postpatriarkal feministfitta skriver:

    Men ÅHHH vad praktiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg