I’d drove all night to get to you Max Hamburgare

9:45 2 Jul 2012

Sitter här med min takeawayhamburgare och sjunger ”I’d drove all niiiiiiight to geeeet to yooooouuuu” som Celine Dion och tänker att det är så fruktansvärt sant. Hur jag bara skulle kasta mig in i bilen och ta på mig en vuxenblöja och sträckköra hela natten till närmaste Max-restaurang om jag var riktigt RIKTIGT hungrig och var sugen på det. Tänker mig en riktigt maffig roadtrip där man inte ens får stanna och gå på toa för att hålla sig till tidsplanen. Typ coast to coast i USA och bara köra med gasen i botten och ett friscomål framför ögonen som en avlägsen hägring man eventuellt kommer att nå.  

Drack öl tidigare ikväll. Trots att jag inte gillar det. Alltså jag klarar inte av det. Jag blir lullig efter en sån och det är inte bara inbillning. Fick typ hålla mig i trappräcket när jag skulle ner i tunnelbanan sen för att jag inte skulle ramla och slå ut några tänder och få en charmig glugg och typ bara ”Hej jag kommer från mellanstadiet och har en bristfällig tandsituation”. Det känns helt hopplöst fan. Okej om man dricker typ fem öl och låter gommen ta ett skumbad i bubblande alkohol, men det är inte okej att typ ”må dåligt” efter en stor stark liksom. Men det kanske är en bra grej. Jag vill typ bara somna så fort jag druckit något så jag ska gå och lägga mig nu. Få lite skönhetssömn och hoppas på att någon ska möblera om i mitt ansikte under natten så att jag kan vakna upp lite snyggare än vad jag var när jag somnade. Vi får väl se. 

Alltså jag har haft samma örngott sen jag föddes typ. Och jag har sån sjuk separationsångest att jag typ inte kan släppa det och kommer att ha det resten av livet. Om man har dreglat på samma tygstycke i 18 år så är det svårt att gå vidare med livet, så jag fortsätter att mysa med det varje natt.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG