Pressmeddelande:

9:48 3 Jul 2012

Frans med rumskompis kan idag kan stolt meddela att de idag, tisdagen den 3 juli 2012 klockan 21.56, slutförde en lyckad tvättsession allra längst ner i källaren där tvättstugan råkar vara placerad (Stockholm Solna, 59.36004) 

Tvättens vikt: Tung som fan.
Såväl Frans som tvätt mår efter omständigheterna bra och vilar nu ut tillsammans i hemmets lugna vrå. 
Lyckönskningar från vänner och familj
Frans mamma
-Jag känner en stor lycka över att Frans har lärt sig att tvätta. Det är en mycket efterlängtad dag. Jag ser med spänning fram emot att följa hans utveckling. Det är också mycket roligt att hans kläder inte luktar svett längre, något som hans vänner länge har sett fram emot. 
Frans vänner: 
Vi gläds väldigt mycket med Frans och hans tvätt. Vi minns själva glädjen när han luktade gott en gång i tiden, och vi önskar Frans och hans kläder en underbar tid i lugn och ro och utan misstänksamma fläckar som störningsmoment i vardagsdagen. Det här är en efterlängtad dag och vi är väldigt stolta och lyckliga idag. 
Ett öronbedövande fyrverkeri kommer 23.00 att brisera över Stockholm med omnejd för att fira denna stora dag. Tusen tack till Ariel, Softlan och Whirlpool som tillsammans har möjliggjort denna fantastiska tvättupplevelse vi just nu ser effekterna av. Utan er hade detta aldrig gått att genomföra! Vi hoppas att detta bara är början på ett samarbete som förhoppningsvis kommer att äga rum i många år framöver. 
Bästa hälsningar: 
Pressteamet i tvättstugan. 

En kommentar | “Pressmeddelande:”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Jag onskar att jag hade fatt ett sant pressmeddelande forsta gangen jag lyckades med min tvatt :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg