Nopp nopp nopp

12:00 13 Jul 2012

Hej bloggen! *lever kvar i 2007*. 

Ni vet när man står och väntar på tåget och det är skitsent på kvällen… Och så kommer det fram en jättekonstig kille och frågar varifrån tåget till Märsta går…. Och så blir man så rädd att man råkar prutta instinktivt innan man hinner med att svara…  Fan. Men alltså det hördes inte iallafall. Tror jag… Ja det var väl det mest intressanta som har hänt mig idag.

Jag är tillbaka i Stockholm nu. Hann typ bara åka hem och få ögonbrynen noppade av mamma innan det var dags att dra igen. Sånt där tar så jävla lång tid och jag skriker varje gång och tror att pincetten ska sticka hål på ögonlocken. Det är det värsta jag vet och det närmaste jag någonsin kommer att komma något självdestruktivt beteende. VET NI HUR ONT DET GÖR ELLER??? Kan inte fatta hur en pincett kan göra så ont trots att den är så liten och petite. Och jag skulle aldrig kunna noppa ögonbrynen själv heller. Jag vill ha någon annan att skylla på om ögonen skulle ploppa ut. Skulle väl kunna gå till någon ”salong” (herregud) och göra det, men då hade man väl blivit sittandes där hela eftermiddagen och hon noppkvinnan hade väl säkert sagt att det var ”det värsta” hon sett i hela sitt liv och typ sjukskrivit sig några månader. 

Men min rumskompis har åkt bort några dagar nu. Hittade en lapp på kylskåpet där det stod ”Här är färdigkokad pasta till dig för att du är handikappad”. Och så åt jag den och hällde olivolja över den och tyckte att jag var skitduktig och kreativ och började fila på min ansökan inför nästa säsong av Sveriges Mästerkock. Ville nästan slänga på ett salladsblad, men det är dumt att överdriva. Ska ju inte direkt lägga upp den på Instagram. 

En kommentar | “Nopp nopp nopp”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. maja skriver:

    Hahahahahaha åååh jag älskar dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg