Photoshoot

2:58 11 Jul 2012

Idag så var jag på en fantastisk storslagen modefotografering. Alla var där och ville visa upp sig och synas på bilder som folk skulle minnas under många, många år framöver runtom i världen på olika exotiska platser. Paris, Berlin, Hong Kong, L.A, Barcelona, Åland. Och med det så vill jag säga att jag var och förnyade mitt passfoto hos Polisen. Det var väl lika hemskt som vanligt. Stod där och bara ”MAN FÅR INTE LE!!!!!!” och försökte vara jätteallvarlig och tänka på statsskulden och nerhuggna regnskogar och gulliga isbjörnar som driver omkring ensamma på isflak som håller på att smälta utanför Grönland. Sånt som får en att se ledsen och bedrövad ut. Jag vet inte om jag lyckades men jag stod där och putade med läpparna istället och såg spetälsk ut. 

Precis innan jag skulle ta bilden så hade jag haft på lite sånthär kladd på läpparna som ska göra dem mindre torra. Tyvärr så gjorde det att det ser ut som om att jag har läppglans på mig, så nu står jag där på bilden och putar med läpparna som en sjukdomshärjad transa. Och håret är typ en könsneutral myrstack.  Det känns ju inte direkt som Instagram, men vi får väl se hur bilden ser ut när jag hämtar ut passet. 

Det är ju standard att säga att man ser ful ut på sitt passfoto. Inget konstigt med det. Kanske för att det är 100% sant. Det är ju inte direkt som på film när man hoppar in i en fotoautomat och tar massa quirky bilder och typ hånglar upp någon samtidigt och allt är galet och tokigt. På Polisen är det ju rätt död sinnesstämning. Och det är inte direkt något läge att skoja till saker heller. Typ dra bombskämt och sånt. 

Men en rätt skön grej skulle vara om ens passfoto fick bestå av vilken kroppsdel som helst. Alltså om man inte hade behövt ha ansiktet på det. Det skulle ju vara rätt skönt om man typ kunde få ha bröstvårtan, örat, foten, knät, eller någon annan kroppsdel som ändå ser likadan ut efter fem år. Så hade man sluppit stå ut med sitt ansikte och skämmas. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg