SOMMARENKÄTEN

5:20 15 Jul 2012

Var tillbringar du sommaren? 

Jag är som en smygande fästing!!!! Åker fram och tillbaka mellan Stockholm och Gävle hela tiden utan att riktigt veta vad som är hemma och borta. Jag bor ju i Stockholm numera men jag åker hem typ varannan vecka till mina föräldrar och bara…. äter. Vi hinner knappt prata med varandra när jag är hemma för att jag har något i munnen hela tiden. Ska tyvärr inte resa någonstans i sommar men jag skulle kunna döda för att få göra det. Snart tar jag väl en kundvagn och sätter mig i den och rullar iväg och ser var jag hamnar någonstans!!! 

Med vem?

Vem jag är med i sommar? Ja alltså först och främst mig själv. Jag älskar att vara själv. Bara jag och min hud. Sen så delar jag ju lägenhet med min bästa vän också. Och så träffar jag ju folk och typ äter thaibufféer med dem men det är ju inte så ofta. 

Vem ser du helst på Allsången (LOL!)?

ÅÅÅÅH. Någon som vet hur man bjuder på show. Typ Lena Philipsson. Nu när hon har skilt sig också, så hon kan stå där och jucka med gott samvete i sommarkvällen och njuta av singellivets frukter och ge Måns Zelmerlövs skägg gåshud. Jag vill se hur hon går upp på scen och bränner en Odd Molly-kofta och ba ”DET HÄR TYCKER JAG OM DIG PER!!!!!” och sen hoppar ut i publikhavet och in i mina armar. 

Berätta vad du vanligen gör en solig och varm sommardag på semester.

Sover nog till kl 13. Typ. Ligger väl i sängen och svettas och tänker på hudcancer. Sen så går jag upp och äter frukost. Smular ner morgontidningen med knäckebröd. Går ut och sätter mig i solen och läser några timmar och funderar på livet. Sen blir det väl förhoppningsvis någon sorts mat och helst ute med något sällskap. Gillar att göra det mesta själv men jag hatar att äta ensam. Men men. Efter middagen brukar jag alltid gå ut och gå i typ någon timme. Ju senare desto bättre. Skulle egentligen kunna promenera hela nätterna. Är helt klart nattmänniska och brukar inte lägga mig innan typ två, tre på nätterna om jag inte måste upp tidigt. 

Berätta vad du gör en sjukt regnig sommardag. 

Egentligen så finns det ju inget vettigt svar på den här frågan förutom typ ”ååååååh kollar på massa dvd-boxar och äter gooooodis”. Men jag vet inte. Det blir ju mycket teve (ehehehehe), men jag gillar att gå på museum och sånt också om jag har möjlighet. Nu låter det som om att jag gör det jätteofta, men det händer väl typ en gång varje halvår. Sanningen är den att jag mest av allt egentligen bara vill köpa en stationär dator (VIKTIGT) och spela Sims hela dagarna oavsett om det är bra eller dåligt väder. 

Tre böcker du vill läsa i sommar:

Bibeln, Koranen och Bhagavad Gita. Nä jag bara skojar. Det finns massor! Just nu läser jag rätt mycket Bret Easton Ellis dock. Måste ta en bok i taget. Vill läsa sånadär klyschböcker också. Typ ”Eat pray love” (den har jag ju i och för sig redan läst, LOL) och såna grejer. Sen så försöker jag ta mig igenom lite av Gabriel Garcia Márquez också….. Nån gammal nobelpristagare… På spanska…. 

Vem ser du fram emot att träffa i sommar?

Massor av människor (och deras mammor). Såna som jag följer på Twitter och inte träffar så ofta. Och typ gamla klasskompisar och såna man faktiskt saknar och som man vet man inte kommer träffa speciellt mycket i framtiden. Det här är ju sista sommaren innan alla drar. 

Gillar du att sola? Bada?

Sola är helt okej. Mest för att jag inte vet vad jag annars skulle fylla min tid med. Jag har rätt lätt för att bli brun också och tycker att solande är ett rätt lätt sätt att känna sig mer nöjd med sitt utseende. ”Sommarfräsch” och såna grejer. Bada har jag tyvärr skitsvårt för. Minns inte senast jag badade. Gjorde det inte förra sommaren iallafall. För två år sen var jag på charter med min familj i en vecka och badade inte en enda gång hehe. 

Vilken är din bästa: sommardrink/dryck?

LÄSK. Allt annat är lögn. I och för sig så är det min bästa dryck under resten av året också. Jag älskar att göra ”Ice cream soda” . Det är aslätt. Först har man lite glass i ett glas och sen häller man lite läsk i det och låter det blandas. Googla! Kanske inte det nyttigaste man kan äta, men det är somrigt som fan. 

Vilken är din bästa: ”sommar-look”? 

Ja jag gillar ju starka färger… Speciellt på sommaren när man är brun och slipper se ut som en clown. Men liksom typ någon skön t-shirt eller skjorta i någon somrig färg och så ett par mörka shorts och ett par RayBans så man kan glo på folk utan att de ser. Och PS jag HATAR att ha på mig linne. Vet inte varför men det känns ju typ som en blöja fast för överkroppen. 

Vem hoppas du att få hångla med?

Jag vet inte men jag går igång som fan på doften av solkräm??? Hoppas jag hittar någon skön kille med doft av Piz Buin och Hawaiian Tropic att klänga på. Då har man mig som i en liten ask. 

Kommer du vara med på Pride??

Nä alltså jag tror inte det… Har aldrig varit med i och för sig, så jag vet knappt vad det är för något. Jag kommer med om någon drar dit mig. Jag är nog inte så svårövertalad. 

Berätta nåt sjukt sommarminne. 

Åhåhåhåhåhåhå hehehehehehehe nja. Eller jag minns sommaren mellan sjuan och åttan typ. Var galen i minigolf då och hade säsongskort på minigolfbanan…………………………………… Men jag blev jävligt bra. Mitt rekord är 31 slag på 18 banor, fast nu har jag inte spelat på aslänge. 

Finns det någon downside med sommaren?

Ja Gud. Finns typ mer downsides än upsides. Bara skit på teve, alla är bortresta, man är rätt uttråkad, sommartidtabellerna är störda, alla verkar ha sitt livs bästa tid när man själv typ gör ingenting alls, och så typ hatar man sig själv för att man längtar lite till hösten. Jag kan verkligen förstå varför folk blir mer deprimerade på sommaren för det är påfrestande som fan. Man går alltid in med extremt höga förväntningar också och bäddar typ för besvikelser. 

Vilka festivaler kommer du upplevt när sommaren är slut?

Hoppas att dragspelsgubbarna i tunnelbanan räknas som festival för det är det enda jag hittills upplevt. Jag är ingen festivalmänniska och det är jag glad för. 

Använder du spf? Isåfall: vilken faktor?

Ja. Från och med i år typ. För jag hatar att bli torr och flagna och bara se hur allt tynar bort. Förr fick mamma alltid typ hålla fast mig och smörja in mig med våld (tänk er typ en fight mellan två sumobrottare), men nu gör jag det självmant. Brukar köra på SPF 15. Man behöver ju inte överdriva…. 

Kan du tända en grill? Vad har du helst på grillen?

Nej jag suger. Men jag älskar att grilla halloumi. Sån där ost gjord på cypriotiska får. Och så gör jag en skön kofta till hösten av deras ull. Nä jag bara skojar. 

Är det lättare att älska sig själv på sommaren?

Nja det tycker jag nog inte. Varför skulle det vara det? Känns som om att allt blir mer uppenbart och starkt på sommaren. Om man hatar sig själv resten av året så blir man nog ännu mer sårbar på sommaren.. Visst att det är fint väder blablabla, men SÅ mycket hjälper det ju inte till. Tvärtom. Jag är absolut inte en sån person som ba *lever för sommaren* och tycker att livet suger resten av året. Sommaren har sin tjusning, men den är absolut inte så fantastisk som alla går runt och säger. 

En kommentar | “SOMMARENKÄTEN”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Jag brukar halla upp ett glas iskall cola och ha gradde i. Sen far man se till att gradden sjunker ner ordentligt och blir ”genomsyrad” av colan och sen dricker man. Det ar fan i mig gudomligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg