Danspalatset Playa Del Sol

10:02 21 Aug 2012

Idag så var det premiär för Danspalatset Playa Del Sol på TV3. Ett program för oss som har tröttnat på unga, vitala semesterhunkar med shotrace i siktet och istället vill träffa deras föräldrar. Det verkar vara en så spännande plats, och jag har skrivit ihop en alternativ resemålsbeskrivning som TV3 och charterbolagen kan använda sig av. 

I Playa Del Sol så vet man aldrig om det är poolen eller ens mormors gäddhäng som man guppar omkring i. Regn faller aldrig från himlen, och den enda nederbörden som når marken är skyfall av klimakterievätskor från de turistande chartercougars som befolkar platsen från maj till oktober. I Playa Del Sol är palmerna högre än någon annanstans, men de är inte högre än hårfästena på klimakteriekvinnornas mänPå plats på Playa Del Sol erbjuds en mängd olika aktiviteter som passar alla, och de mest populära innehar namn så som ”Gissa namnet på det barn i Taiwan som tillverkade din foppatoffel”, ”Busring dina vuxna barn och säg du behöver pengar till en ny lever” och ”Permobilrace i vattenbrynet på stranden i solnedgången”. Hotellen i Playa Del Sol är alla i toppklass och är utrustade med faciliteter så som askfat lika stora som barnpoolen, en kyl fylld med After Eight och en låda med kattsand i badrummet för att förstärka känslan av strand så att man slipper lämna hotellet i onödan. Kvällarna spenderas med fördel på de olika dansklubbarna som ligger utspridda över staden, och vi lovar att ingen lårbenshals förblir obruten när kvällen är slut och en ny dag gryr.

Ser fram emot att följa det här programmet i höst. Alltså på riktigt. Längtar tills jag får poppa popcorn och räkna rynkor på bästa sändningstid, och nu är det äntligen dags varje tisdag hela hösten. 

3 kommentarer | “Danspalatset Playa Del Sol”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. kringlan skriver:

    verkar schysst, bara jag slipper träffa ”järngänget”

  2. Kenneth Claesson skriver:

    Hej
    Skulle vilja få kontakt med lena som bokar dansbanden till Playa Del Sol, har en del bra förslag att erbjuda till danskvällar
    med kända dansband från Sverige,
    MVH
    Kenneth Claesson

  3. Kenneth Claesson skriver:

    Vill få kontakt Med Lena ang dansbandsbokning på Playa Del Sol
    Mvh
    Kenneth

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg