Statussymboler från sommaren

9:13 21 Aug 2012

Ni andra kanske fortfarande går omkring och flashar era festivalarmband och känner hur de blir mer och mer marinerade i svett för varje dag som går, men själv så bär jag mitt VIP-åkband från Gröna Lund med stolthet. Jag får komplimanger hela tiden typ! Först tror folk att man har varit på festival och bara ”Jahaaa var har du varit någonstans då?” och tror att man ska säga typ ”HULTSFRED BABY!!!!” men så ser de att det står Gröna Lund och bara ”Oj jaha….”. 

Det är ju tydligen rätt viktigt att man ska VISA UPP att man har varit någonstans. Ett åkband känns ju som en rätt lagom synlig accessoar att bära med sig, men om jag hade vunnit en såndär ENORM Marabou i ett chokladhjul så hade jag typ burit med det överallt av ren stolthet. Alltså även i flera dagar efteråt. Tänk er att man sitter på bussen och tar med sig sin stora Marabou och tar upp två säten och säger typ ”Åh jaha oops du kanske ville sitta här men….. här sitter faktiskt min lilla vän Marabou och vi umgås lite just nu…. så förlåt”. Bara för att visa att man ÄR någon!!!! 

Själv så har jag aldrig vunnit något i ett chokladhjul. Det bara snurrar och snurrar och tar alla mina pengar. Typ som livet i största allmänhet. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg