Sheasmöret

10:40 29 Aug 2012

Ni kanske minns förra veckan när jag skrev om att jag funderade på att teckna en försäkring för mina bloggarhänder utifall de skulle ramla av någon dag och jag inte kan försörja mig längre. Den dagen har inte kommit än, men i eftermiddags så var jag på en gratis handmassagebehandling och fick mina händer knådade av en tjej i femton minuter. Det var så himla sensuellt. Kändes som om att jag blev spådd när jag satt där och hon klämde på handflatan och typ ”Ojojojoj här så känner jag att dina förfäder var fåraherdar och levde hårda spännande liv i Skottland”. Så sa hon inte, men det skulle ha kunnat vara så. 

Det var mer typ såhär: ”Ojojoj vilka torra nagelband du har, det är inte bra, du måste köpa sheasmör”. Och så kostar det typ en miljon, och om man inte köper det så kommer naglarna typ börja växa inåt istället för utåt och göra så att fingrarna inflammeras och invaderas av krispiga vårtor. Fan. Skulle aldrig ha gått på den där behandlingen. Är helt paranoid nu. Fick två gratistesters iallafall och dom ska jag bre på mackan imorgon. 

Vet inte när jag blev en hollywoodfru faktiskt. Snart får jag väl skaffa silikonimplantat i händerna för att göra dem mer kramgoa.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg