Bonjour!

12:00 19 Sep 2012

Jag har inte berättat om den pinsamma händelsen som inträffade igår på fransklektionen. Vi skulle *mingla* i klassrummet. Ni vet så där som man brukar göra i början av terminen i en ny klass så att folk ska lära känna varandra. Jättetrevligt! Jag öppnade starkt med att gå fram till en tjej jag aldrig sett förr, sträckte fram min hand och sa ”Bonjour” med ett leende lika bländande som kvällssolen och såg hur MVG:et låg framför mig som i en liten ask. 

En sekund efter att jag hade sträckt fram min hand så upptäckte jag att hon inte hade en hand. Det var bara en liten stump där fingrarna brukar vara. Det slutade med att jag sa ”Enchanté!” (”Trevligt att råkas”) och kramade hennes… stump med min hand. Sen så återvände jag till min plats och satt där resten av lektionen och hade ångest. Alltså hon blev inte sur eller så, MEN ÄNDÅ!!! 

Känner mig sååååå hemsk nu. Alltså på riktigt. VEM GÖR SÅ????? Jag kunde inte veta att hon inte hade en hand, men att jag kramade hennes stump???? Nä det här håller inte. Sitter här i skamvrån nu och äter chèvre. 

3 kommentarer | “Bonjour!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Em skriver:

    Utgar ifran att hon sträckte fram ”stumpen” eftersom du skakade den? Har en vän som inte har nagon högerhand och hon vill bli behandlad som alla andra och skakar även hand helt normalt. Tro mig, du gjorde rätt, förutom kanske blogga/twittra om detta som om det vore världens undergang :)

  2. CMJ skriver:

    Alltså dina tre senaste inlägg är ju helt hilarious, sitter och tokgarvar framför datorn!

  3. HANNA skriver:

    HAHAHAHA GUD DET HÄR ÄR TA MEJ FAN DET ROLIGASTE PÅ JAG VET INTE HUR LÄNGE. JAG SKA SCROLLA HELA NATTEN <33333 MVH NYKÄRT FAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg