Mina två låtsashusdjur

8:10 18 Sep 2012

Jag har faktiskt två låtsashusdjur. Det ena är en osynlig katt, och jag hör den bara när jag stänger toadörren och den låter ”mjauuuuu” och knarrar. Det är möjligt att det bara är dörren som behöver smörjas, men jag brukar låtsas att det är ett gulligt litet djur som låter istället. Det är sånt som händer när man aldrig har haft ett djur hemma. Man går omkring och låtsas och till sist så känns det verkligt. Det är väl ungefär som med spöken och annat övernaturligt. Om man vill att de ska finnas, så finns de. 

Mitt andra djur är de där flugorna som flockas runt gammal mat när man spelar The Sims 2. Ni vet när man glömmer bort att diska maten och det börjar stinka från den och allt blir äckligt och simmarna mår dåligt? Till sist så orkar man inte äcklas av det längre och börjar gilla flugorna och har dem som husdjur. Det här är alltså om man är för snål för att köpa expansionspaketet där man kan ha husdjur. 

Men nu ljuger jag för er. Jag har visst haft husdjur. Jag hade en dvärghamster en gång. Fast jag lekte aldrig med den för att jag var rädd för den. Min syrra fick göra det istället. Förlåt. Den hette ”Nisse” men var en tjej. Den levde som transa mot sin vilja i hela sitt liv. Förlåt för det också. 

2 kommentarer | “Mina två låtsashusdjur”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fridah skriver:

    Men HALLÅ, jag vet någon som twittrade att han hade en, citat, *dansmus* slut citat under sin barndom? Var det inte på riktigt? :'(((((((((((

  2. Dicken skriver:

    Jag hade också en hamster som blev feldöpt först! Varför är det så svårt att se kön på de där små djuren? De måste känna sig sjukt diskriminerade. Vi får börja hen-na dem istället. Och döpa dem till Kim och Robin. Jag döpte iofs om min när jag fick veta att Titti var en kille. Titti blev hastigt till Totte, varpå min pappa raskt döpte om honom till Torsten och mobbade honom grovt för det hela hans liv. Fast jag tyckte nog att han var ganska feminin av sig så jag fortsatte att kalla honom för Titti i smyg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg