Chatroulette med CSN-sponsring

7:06 5 Sep 2012

Vissa av föreläsningarna jag har på universitetet är via video. Det ger mig mest ångest. Känns typ som förr när man camade på MSN, fast med en lärare. Det blir lite…. konstigt. Det är visserligen förinspelat, men man sitter hemma och kollar på den och pratar med sig själv och bara ”Jaha ja hej hej je’t aime voulez vous” och upprepar vad läraren säger och stirrar in i skärmen. Lite som en psyksjuk person. 

Läraren kan visserligen inte se mig, men man vill ju vara lite extra fin ändå och piffar upp sig lite när man sitter där. Spraya på någon fräsch parfym från Yves Saint Laurent och börja skorra kontinentalt medan man äter en baguette för att samla pluspoäng. 

Det är lite som ChatRoulette med skillnaden att man får CSN-pengar för det, och det känns ju som ett helt okej tidsfördriv. 

En kommentar | “Chatroulette med CSN-sponsring”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Alltsa blir inte risken att man far fel uttal nar man inte har nagon som kan ratta en? Typ som Joey..http://www.youtube.com/watch?v=F7G-LSN9vCs fast en minut och 19 sekunder in i klippet..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg