En oroande utveckling

12:05 13 Sep 2012

Jaha. Ingen har väl missat att iPhone 5 släpptes igår. Det hade kanske varit roligare om de hade döpt den till iPhone Hen, men jag förstår om Apple inte vill göra ett queerpolitiskt ställningstagande. Personligen så har jag alltid tyckt att Siri från iPhone 4S alltid har låtit lite som en transa när hon pratar, så egentligen vore det kanske lika bra att ta steget fullt ut och göra telefonen tvåkönad. 

Jag vet inte om jag ska köpa den nya. Inte just nu iallafall. Jag måste säga att jag faktiskt känner mig lite oroad över att varje ny iPhone-modell blir smalare och smalare. Det kan inte vara bra. 

 

Här har vi en iPhone 3G. En riktig livsnjutartelefon med naturliga kurvor som inte var rädd att be om extra grädde till kladdkakan, och som aldrig tvekade på att visa upp sina former på stranden och blev ett föredöme för många andra telefoner. 

iPhone 5 däremot är mest utmärglad och tärd. Den beställer en skinny latte to go och joggar tre gånger om dagen och har en proteinbar som simkort. En tråkig utveckling kan jag tycka, och absolut ingen telefon som passar min kladdkakelivsstil. Kan tänka mig att den skulle ligga på cafébordet och vibrera och döma mig så fort jag tog en tugga. 

Jag skulle ha laddat upp en bild på den nya iPhonen om jag hade kunnat, men min webbläsare hatar mig och gör så att jag inte kan ladda upp mer än en bild per inlägg, men den är jättesmal och anorektisk iallafall. 

En kommentar | “En oroande utveckling”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ellet skriver:

    Jag gillar verkligen trean mer än de andra varianterna. Men, så bytte jag ut skiten mot en androidbaserad telefon istället också. Så min åsikt kanske inte räknas, typ runt mitt fikabord på jobbet. Apple-landet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg