SL-spärrar vi vill se

8:58 13 Sep 2012

Det har varit ett himla tjat om SL-spärrarna senaste tiden. Folk klämmer överskottsfett och blir giljotinerade och armstympade när de ska ner och upp från tunnelbanan och passerar genom spärren. Inte så kul kanske. Därför så har jag kommit på några nya idéer för spärrarna så att det ska bli roligare att åka kollektivt i framtiden. 

1: En uppblåsbar hoppborg. Perfekt för de lite yngre resenärerna. Rent praktiskt så går det till så att man blåser upp en enorm hoppborg med uppblåsbara torn och golv och låter resenärerna kravla sig igenom den efter egen förmåga. Ett uppskattat och ungdomligt alternativ som passar den som har barnasinnet kvar. 

2: Hinderbanan från Gladiatorerna på TV4. Spärralternativet för den sportige citymotionären! En spärrupplevelse där man får chansen att utmana sig själv genom att springa igenom samma hinderbana som deltagarna i Gladiatorerna för att komma till tunnelbanan. För att göra upplevelsen komplett kan man även byta ut högtalarrösterna i hela tunnelbanan till Gunde Svan. 

3: Säkerhetskontrollsspärren. Perfekt för den som vill göra sitt liv lite mer utomlands, och få till den där semesterkänslan i vardagslivet som jag har skrivit om så många gånger förr. Det går ut på att man bygger upp en exakt kopia av säkerhetskontrollen på Heathrow fast i Hässelby Strand, med röntgen på alla som passerar in och ut och en obligatorisk kroppsvisitering utan extra kostnad. Perfekt nu till hösten när ens sommarflirt har gjort slut och man fortfarande vill ha närhet. 

Om någon på SL läser det här så får ni väldigt gärna ge cred till mig om ni väljer att gå vidare med någon av mina spärridéer. Tack på förhand! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG