En preview av livet som 65

2:14 1 Sep 2012

JAHA då var det höst. Är så ledsen över det här. Jag brukar kalla hösten för världens mest utdragna klädpokertävling för träden. De tappar typ ett löv om dagen i slaget mot vintern. De vet att de kommer förlora men ändå så ger de inte upp förrän de står där helt nakna och strippar i november. Game over. Sen så hör man hur vinden viner mellan träden och viskar ”I will survive” och sen så blommar de igen i maj och alla instagrammar och är glada. 

Det här är ju lite klyschigt men…………………… VAD HÄNDE MED SOMMAREN???? Jag har ju inte direkt legat på en klippa och hånglat med en fästing. Det känns som en evighet sedan jag tog studenten i juni och vissa av de hjärncellerna som gick till spillo kommer inte att komma tillbaka, men jag vet inte vad som hände sen. Det har varit min första sommar som myndig i Stockholm och jag har inte gått ut på krogen en enda gång. Jag måste vara den enda 18-åringen någonsin som flyttat till Stockholm i juni utan att ha festat på hela sommaren. Jag har inte ens haft lust. Eller en gång i juni så drack jag en hel flaska öl. 

Sitter här och kollar ut genom mitt köksfönster istället. En exklusiv förhandsvisning av vad livet som 65-åring kommer att bestå av. Till vänster på bilden så ser ni en blomkruka utan blommor för att jag inte har orkat plantera något på hela sommaren. Förlåt mamma. Jord ser ut att vara lika roligt som kladdkaka vid en första anblick, men det är inte alls lika kul. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg