”Hey guys, this is my last song”

12:56 1 Sep 2012

Lady Gaga igår var………sjukt. Man känner på sig att en konsert kommer bli bra när artisten rider in på en svart emo-enhörning. Sen så fortsatte hon med att bli utkrystad live på scen ur en konstgjord vagina innan hon började sjunga Born This Way och bjöd på glamourös show. Dock att jag alltid kommer vara skiträdd för henne. Skulle ha dött om jag stod närmare scenen och hade varit rädd för att hon skulle ta upp mig på scen och strimla ner mig till en haute couture-klänning av hud och finnar. 

Det jobbiga som typ alla artister gör på typ alla konserter är ju det här snacket ”Hey guys, this is the last song for tonight” men det blir aldrig den sista sången eftersom de säger samma sak typ fem gånger. Okej om man sjunger en sång till, men när det blir typ tre extranummer man ba KOM IGEN!!!!

Det påminner lite om när jag äter chips. Jag bara ”Hey guys, this is my last chips”, men så öppnar jag två påsar till efteråt. Antar att det är rätt mänskligt beteende att säga sådär oavsett om det handlar om chipspåsar eller utsålda arenakonserter. Det är väl typ det enda som jag och Lady Gaga har gemensamt. 

Här satt vi. Hade inte varit skitkul att ramla ner. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg