Försäkringsfest

10:39 26 Sep 2012

Ja jag har ju börjat på ett deltidsjobb nu! Jag jobbar som läxhjälp för högstadieungdomar och hjälper dem med vad de tycker är svårt i skolan. Naww. Men det är faktiskt kul. Man väljer själv vilka man vill jobba med och sånt, och så åker man hem till dem som en postpubertal Jesus och är privatlärare. Det är faktiskt kul. 

Företaget jag jobbar för har tecknat en jättebra försäkring till alla anställda som skyddar oss på väg till och från jobbet. Min favoritparagraf i försäkringen är den här. 

Det känns faktiskt jättetryggt. Man vet aldrig när FARC-gerillan är framme och vill kidnappa en någonstans mellan Solna och Bromma. Kan dock känna att det är lite snålt tilltaget att man dragit en gräns på 1 miljon SEK för konsultkostnader i samband med kidnappning? Man vill ju få den bästa konsulten liksom. Det känns ändå som en vettig sak att lägga ner pengar på. Kidnappningskonsult skulle förresten vara ett rätt spännande jobb?

Försäkringen gäller i hela världen men om man ska åka till Tjetjenien, Nordkorea, Somalia, Irak eller Afghanistan så måste man säga till i förväg så att försäkringsbolaget kan välja ut en gravkista utifall man skulle dö. Därför är det tur att alla mina uppdrag är i närförorter till Stockholm, men man vet ju aldrig när man har vägarna förbi Mogadishu nästa gång. 

En kommentar | “Försäkringsfest”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    haha, mitt högstadie-jag hade älskat att ha dig som extralärare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg