Ögonbrynsmassakern

8:58 26 Sep 2012

BU!!!!!!! Ibland känns det nästan som om att jag skrämmer bort potentiella bloggläsare med alla de här….bilderna på mig själv som jag slänger upp med övertygelsen om att det roar er. Här på bilden så ser jag ut lite som en säl och får mina ögonbryn noppade av min rumskamrat. Ögonbrynsnoppning är det absolut värsta jag vet. Det är därför mina två ögonbryn är lika stora och frodiga som Central Park. Jag skjuter upp det så länge jag kan bara för att jag tycker det gör så ont. 

Det där är förmodligen mitt förlossningsansikte iallafall. Om jag någonsin föder ett barn så vet jag att jag kommer se ut exakt sådär när jag krystar ut det. 

2 kommentarer | “Ögonbrynsmassakern”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Nicki skriver:

    Dra i huden strax ovanför ögonbrynet för att klämma åt lite nerver så att det blir något mer bedövat! D: och gör det direkt efter duschen då porerna i huden är mer öppna och det blir lättare att få bort stråna!

  2. Ellet skriver:

    På typ Kicks och sånt finns det små knivar med långa handtag du kan använda istället! Man får göra det lite oftare men slipper rycka dom :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer