Sittkramen

12:30 27 Sep 2012

Vi måste prata om den fulaste av kramar. I det här fallet så menar jag självklart sittkramen. Det är den sortens kram när den ena personen står upp och den andra sitter ner. Oftast så slutar det med att personen som står upp råkar puta med sina bröst i ansiktet hos den som sitter ner, eftersom att hen helt enkelt är för kort.  Det här är en förhållandevis vanlig kram, som väldigt ofta inträffar till exempel på tunnelbanan när man själv ska gå av men kompisen man åker med ska åka några stationer till. Det kan bli väldigt jobbig stämning när man lutar sig sådär över ens bekanta som en stor kungsörn innan man kliver av. 

Fattar ni? Jag önskar att jag hade någon bild att illustrera den här händelsen med, men ingen har tyvärr förevigat en sittkram med en kamera någon gång. Själv så har jag slutat med sittkramandet iallafall. Hellre ingen kram alls än en halvhjärtad sittkram, som jag alltid har sagt. 

2 kommentarer | “Sittkramen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Dicken skriver:

    Erkänn att du googlade ”sittkram” för att försöka hitta en bild på sittkram.
    Jag tycker det är jobbigt om man är ett gäng som typ ska äta middag någonstans, och så kommer en person till lite senare. Lotten faller på dig att hälsa på personen först och du ba ”jag orkar inte resa mig, det får duga såhär” och sittkramas varpå ALLA ANDRA reser sig för att hälsa. Då känner man sig som en lat idiot.

  2. Ellet skriver:

    Eller när den andre reser sig bara litegrann, liksom putar med stjärten och får mjölksyra i låren innan det är över. Det ser roligt ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer