Småstadsdrottningar

10:56 31 Okt 2012

Citatet som Tiina från Västerås sa i Småstadsdrottningar på TV3 igår kommer att förfölja mig i resten av livet. ”Sa din mamma till dig att du också skulle få större bröst om du åt upp kanterna på limpan?”. Ja jag har suttit och tänkt på det sedan dess. Det var nog den största tankeställaren som svensk teve har gett mig hittills i höst. Tänk om det skulle vara sant! Det är lika bra att sluka alla kanter jag ser från och med nu för att vara säker på att nå min fulla potential. 

Småstadsdrottningar” är ju inte direkt Svenska Hollywoodfruar. Men ändå kul. Mest på grund av såna citat. Dock att de flesta av DROTTNINGARNA framstod som Mia Törnblom fast höga på crack. Ja ni fattar typen. ”Carpe Diem” och ”Amor Vincit Omnia” tapetserat på väggen eller tatuerat på benet. Eventuellt både och. Det var som att  se alla ens kompisars mammor på teve. Eller typ hela min mammas facebookflöde fast i rörlig bild. 

En kommentar | “Småstadsdrottningar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Michela skriver:

    Tänkte också på den kommentaren men hade tagit det säkra före det osäkra några år innan detta citat kom ut till våra hem =)
    Om vi representerar alla dina kompisars mammor så måste de ha lyckats med mångfalden =)
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg