Året som gått

10:32 30 Dec 2013

Jag är så himla nöjd med året som har gått? Det SKREK ”Hej kom och hjälp mig!!!” över hela mig när året började, men nu har jag mognat och jäst som ett fruktigt vin och blivit en renässansmänniska. Okej kanske inte riktigt, men nästan. Jag har gjort så många konstiga saker? Varit med bakfull i ordleksprogram på TV4 och vunnit pengar, varit berusad i business class ombord på Air France-plan, blivit erbjuden att bli eskort i Paris, hånglat med italienska män i kostym på spårvagnar i Rom, gett hudvårdstips i Vem Vet Mest, ätit korv med Anton Ewald backstage på Allsång på Skansen? Man blir ju mörkrädd när man ser tillbaka, och nu när jag tänker efter så skriker det nog fortfarande ”Hej kom och hjälp mig” över allt som jag tar i. 

LIVET ÄR INTE DAGARNA SOM GÅR, DET ÄR DAGARNA DU MINNS!!! *sponsrad av Fritidsresor* 

Känner mig dock så himla blessed med allt. Att jag har tak över huvudet (MVH har flyttat fyra gånger under året som gått, älskar Stockholm<3), att jag har ett jobb jag inte hatar att gå till, att folk står ut med mig, att jag har en ordvitsande familj, att jag äter chips 4 gånger i veckan men väger 65 kilo, JA JAG KAN HÅLLA PÅ HUR LÄNGE SOM HELST!!! Alltså hatar när bloggare ska vara självgoda och ba ”ÅHHHH JAG ÄR SÅ PRIVILEGIERAD, TACK ALLA MINA BABES, NI E BÄST” men det är ju typ så? Jag är så glad så glad över att folk typ faktiskt orkar gå in och läsa den här bloggen och att Nöjesguiden står ut med mig när typ 1 av 5 blogginlägg handlar om Blondinbella och/eller Gillis, MEN DET KOMMER ALDRIG SLUTA VARA ASROLIGT!!! Hoppas på ännu ett år av samma sak!!! 

Vem vet vad 2014 har i sitt sköte!!! Man känner verkligen hur allt ba OSAR av förväntan, ungefär som när Blondinbella bloggade live från förlossningen och skrev att hon var ”sex centimeter öppen!”. Om 2014 är som en födsel, så kan man säga att den är sex centimeter öppen just nu och att det snart är dags att börja krysta. Vet inte vad jag har för förväntningar på året som kommer, men jag ska inte tänka för mycket på det. Det blir som det blir helt enkelt. Är typ glad sålänge jag får vara frisk och har ett jobb och kan åka på weekends stup i kvarten. Vill typ bli killen som åker till London över dagen och ba AFTERNOON TEA PÅ HARRODS och åker hem sen igen på kvällen. Ja!!! Det ska jag göra nästa år. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg