Beställa drinkar genom ett vallhorn

2:52 30 Dec 2013

Gud det värsta jag vet är när man är ute på klubb och så är det jättehög musik så att man typ måste SKRIKA ut det man vill ha för att bartendern ska höra??? Man börjar med att typ väsa fram det man vill ha men det hör ju cirka ingen alls, så det slutar ju alltid med att man lutar sig fram över bardisken och skriar som en övertaggad gris så att näshåret fladdrar till på bartendern. Speciellt när det gäller drinkar med konstiga namn. Man står där och ba vrålar ”SEX ON THE BEEEEEEEAAAACCCHHHHHH TACK”  och bartendern typ ryggar tillbaka och ba lugna ner dig, jag förstår inte vad du säger. Då vrålar jag typ lika högt som killen gör i Extreme Home Makeover när han ba ”MOVE THAT BUS!!!!!!!!!”. 

Men men. Är iallafall så himla glad över att vissa människor/ryska spamrobotarhar ställt frågor till min frågestund!!! Min plan B var typ att själv gå in och kommentera och ba ”Åh Frans du är så bra och snygg och perfekt shit hur får man din fantastiska stil och ditt exklusiva liv och din utmärkta smak och känsla för doftljus?”, men jag tror att jag slipper det nu. Ni kan fortfarande gå in och ställa frågor, tänker typ svara någon gång nästa år??? Haha lol åh snart så är det den tiden på året när man kan säga ba ”ÅHHH GUD VAD ÄCKLIGT JAG HAR INTE DUSCHAT SEDAN FÖRRA ÅRET”  och så är det typ första januari. Alternativt att man är den störiga killen i skolan som alltid frågade ”Har du fått några roliga julklappar i år?” när man kommer tillbaka från jullovet bara så att man ska svara ja och han ska kunna kontra med ”HAHAHA JULEN HAR INTE VARIT ÄN DIN TÖNT!!!”. 

En kommentar | “Beställa drinkar genom ett vallhorn”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ylva skriver:

    hahaha. (ej ironi)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer