Kär i kille på Coop

11:47 16 Mar 2014

Tyvärr så är jag kär i en kille som jobbar på Coop där jag bor. Om jag får säga det själv så går det väldigt bra. Vi har t.ex kontakt varje dag när jag kl 21.57 stormar in i butiken och folk tror att det är ett rån när jag egentligen bara försöker hinna med att handla chips och Fanta innan de stänger. Han ba ”Det blir 43 kronor” och jag vill bara ”TA ALLT JAG ÄGER BARA DU BLIR MIN FÖR ALLTID!”. Det är så jobbigt. Sen när han ba ”Kvitto?” jag ba ”Nä” och så knyter han sin hand och knölar ihop det, och för honom är det bara ett kvitto men för mig är det mitt hjärta han krossar och slänger i papperskorgen. Varje gång! Funderar nu på att börja ta kvittot bara för att få lite intimitet mellan oss när våra händer möts. Man kan ju även t.ex vända alla streckkoder åt fel håll för att maximera vår tid tillsammans. 

Vet inte riktigt vad jag ska göra för att kunna gå vidare med nästa steg i vår relation. Den bästa idén hittills är att jag ska börja ställa massa dumma frågor om Coop MedMera-kortet för att starta en konversation. T.ex fråga om det gäller även i andra kommuner och om man kan använda det som busskort eller fråga om butiken har tagit ställning gällande krisen i Ukraina. Jag har flera olika idéer! Funderar även på att fråga om man kan få börja ge dricks som på restaurang? 

Vill dock poängtera att jag ska klara av detta själv utan inblandning från någon annan. Man vill ju inte vara hon den galna tjejen som hånglade med en kille på Avicii-konserten och som hörde av sig till Expressen efteråt och ba ”VEM VAR DU KILLEN JAG HÅNGLADE MED UNDER HEY BROTHER??? DET VI DELADE VAR NÅGOT SPECIELLT SOM JAG INTE TÄNKER LÅTA FÖRSVINNA!” och sen krävde att han skulle höra av sig. Nejnejnej. Fortsättning följer angående detta! XOXO skvallerbytta bingbång. 

4 kommentarer | “Kär i kille på Coop”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Angelica skriver:

    Hahahahaha åh älskar dig

  2. Malin skriver:

    HAHAHAHA, jag älskar också dig!!!!! Förhoppningsvis gör coop-snubben det också. Jag håller mina tummar ;9

  3. Sofie skriver:

    Du har verkligen ditt guldår i år, Frans! Skrattar åt varenda inlägg, och då har jag följt dig sedan ca 2008, när du bloggade på Metro(?) och skrev om ditt radhusliv och ej hade någon bild på dig själv. *ler stalker*

  4. Cathrine Glosli-Levin skriver:

    haha, jag har också varit där. Var så kär i en kille på Ica. Stalkade honom jämt, var där tre gånger om dagen, och lyckades tränga in honom i ett hörn och prata om fryspåsar i hela fem minuter en gång.

    Tillslut fick jag arslet ur vagnen och anmälde oss till Mix Megapols chans till romans. (vet inte om det finns kvar). Vi gick på dejt och sen var vi tillsammans ett år. Totalt failmatch insåg vi efter en stund, men det var ju kul så länge det varade :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg