Diva day i Gävle

10:59 26 Apr 2014

Jag är i Gävle! Hos mamma och pappa! Det började med att jag kom hit igår (åkte buss, viktigt att inte tappa kontakten med verkligheten och ens fans) och mamma förklarade att hon och ”brudarna” skulle gå på Adrian Lux istället för att umgås med mig. Aja. Fick ha kvalitetstid med pappa istället. Mycket ölkorv, rött kött och döda djur och ölflaskor som öppnas med hjälp av styva bröstvårtor. 

Tyvärr så sammanfaller mitt besök med den årliga städdagen i vår radhusförening. Det är bra uppslutning och dålig stämning, men alla försvann nyss och jag ba ”Var tog alla vägen?” och pappa ba ”Gubbarna är inne och tar en paus och shottar för att orka”. Älskar städdag med allt vad det innebär! Snart är det dags för socialistisk korvgrillning nere vid lekplatsen. Alla ska med! 

Själv så tänkte jag dock gå och äta Gävles enda brunch med mamma. Gud vad Sex and the City Gävle det här känns! Vi sitter där runt ett bord med våra härliga påsar från Kappahl och Lindex och bara flabbar med våra folktandvårdsleenden. Mamma sa nyss att dagens taktik är att ”gå ut hårt och däcka tidigt”, så det här kan sluta hur som helst! *gör spännande av ingenting*. Kanske blir en sväng till Gävles traktormuseum framåt eftermiddagen om jag orkar! 

 

 

En kommentar | “Diva day i Gävle”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Gammal kung skriver:

    sverige <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG