En guide till nätdejting

3:48 2 Maj 2014

Ibland så brukar jag nätdejta på ”Nordens största HBTQ-sajt” Qruiser. Det brukar inte gå så bra. Främst för att alla är så kåta? Inte för att jag lever i celibat eller så, men den allmänna uppfattningen på Qruiser verkar vara att det inte finns något tillfälle där det INTE passar att vara kåt eller ha sex? Nedan följer några klassiska exempel på olika sorters kåthet som jag har stött på under mitt nätdejtande.

1: ”Morgonkåt”. Mmmm ja, så härligt att ha sex precis när man har vaknat och känner sig som ett svettigt träsktroll och ser ut som ett lik i ansiktet.

2: ”Bakiskåt”. Ni vet hur det är, huvudet sprängs och man vill lägga sig ner och dö. Perfekt tillfälle för att bli penetrerad enligt vissa.

3: ”Fyllekåt”. Ja! Man kan knappt stå upp och i halsen så ligger en spya och skvalpar redo att kräkas upp. Så himla upphetsande!

4: ”På gymmet-kåt”. Mycket svett och folk som luktar illa. Väldigt upphetsande.

5: ”Är diskret har bil-kåt”. Min personliga favorit! Älskar när män kan tänka sig att sätta sig i bilen och slösa bensin eller något annat fossilt bränsle och köra x antal mil för lite ”vuxenmys” som Blondinbella hade sagt. Lite sådär Celine Dion när hon ba ”I drove all NIIIIIGHT to get to you!”. SÅ romantiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg