Kishti och Clabbes återkomst

12:22 22 Maj 2014

Idag så blev det klart att den ursprungliga Idol-juryn återvänder till den nya säsongen i höst. ”Åh äntligen mer Clabbe af Geijerstam och Peter Swartling i rutan, det här är precis vad svensk teve behöver!”, tänkte ingen alls. Man ba *zzzz*. Kishti peakade ju när hon vrålade ”DET ÄR ORIMLIGT” på en audition 2004, och sedan dess så har det bara gått utför. Nu är de tydligen tillbaka igen. Precis när man trodde att de var dömda till att ruttna på Youtube-kyrkogården för evigt, så krälar de sig upp som döda zombies tio år senare och törstar efter blod och medieutrymme.

Undrar vad TV4 kommer göra härnäst för att förbättra Idol? Mitt förslag är att inte genomföra några auditions med nya deltagare, och istället enbart låta deltagare från tidigare säsonger vara med. Då vet man vad man får och man slipper massa jobbiga auditions. Det är ju ändå väldigt få deltagare som faktiskt är bra, så då kan man lika gärna kalla in dem direkt istället för att träffa 10.000 nya.

Det finns ju ändå ingen som kommer ihåg fredagsfinalisterna mellan 2003-2010, så det skulle inte märkas om man lät dem vara med en gång till. Marie Picasso får vinna varje år. Plus att det skulle spara massa pengar. Det bästa skulle vara om man kunde sända alla säsonger i repris och inte spela in något nytt material över huvud taget. Om TV4 lägger ner sina lokalteveredaktioner runt om i landet så kan man dra ner på Idol också.

En kommentar | “Kishti och Clabbes återkomst”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Friv 4 skriver:

    I appreciate what you bring it very interesting and useful

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg