Torsdag 06.26

5:26 22 Maj 2014

Här sitter jag och flåsar i soluppgången! Naturligtvis så är man inbjuden till Kim Kardashian och Kanye Wests bröllop i Florens i helgen, men fick tacka nej för att jag inte fick ledigt från jobbet. Så himla störigt! Trist när man äntligen blir bjuden till något kul att man inte kan komma, och Kim har jag ju inte träffat på år och dar! Men men. Jag får stanna i Stockholm istället helt enkelt. Har skickat en present med bud iallafall. Jag köpte en ö åt dem så hoppas att de blir glada. 

Är så stressad av det *fina* vädret just nu? Igår var jag ledig och låg i solen heeela dagen så att folk på jobbet ska säga att jag är brun. Finns det folk som solar för sin egen skull? Det låg jag och tänkte på igår när jag låg och pressade med jäsande duvbajs i gräset bredvid mig. Har iallafall redan flagnat eftersom jag tycker solskydd är för töntar och småbarn *dålig förebild*.

Kan man bränna bröstvårtan? Tycker att den kändes ovanligt knaprig imorse när jag vaknade. Lite som stekt bacon? Tänkte först att jag hade någon snygg kille i köket som stod och gjorde brunch åt mig, men så lokaliserade jag doften till mina egna chipstuttar. Hatar när det händer! 

Drack en öl igår (den var typ lika stor som en sko) och somnade helt utmattad 21.15. Är verkligen inte gjord för det här klimatet. Idag ska jag jobba och sitta inne och låtsas klaga och ba ”Åhh nu skulle man allt vilja vara utomhus!” men tycka att det är skönt i smyg. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer