Blondinbellas nagellackserie

10:14 24 Jun 2014

Den här veckan så kommer äntligen nagellacken från Blondinbellas hudvårdsserie Löwengrip Care & Color ut! Alla vi som har fingrar har väntat på det här superlänge. Blondinbella har tagit fram ett nagellack för varje tillfälle, och här kommer en lista på hela serien med tillhörande produktbeskrivningar: 

1: Nude – Tenacity. Idag är det dags att ta nya tag för att ta dig dit du vill. Alla behöver vi en extra kick, och ibland räcker det med en titt på naglarna för att känna sig oövervinnlig. 

Vet inte hur ni känner när ni kollar på era naglar, men själv så känner jag mest ”Åh gud kan man utnyttja RUT-avdraget för att få bort smutsen under dem?”. Inte så oövervinnlig alltså. 

2: Light Pink  – Aptitude. Begåvning och kunskap är inget som skapas över en natt, det är något som du har i dig. När du tvekar så hjälper lacket dig att plocka fram dina styrkor. 

Aha. Visste faktiskt inte att jag var tvungen att köpa ett nagellack för att hitta den begåvning och kunskap som finns inne i mig. Tänk alla dessa gånger man tvivlat på sig själv, men då nagellacket klivit in och övertygat en om motsatsen! 

3: Pink – Achieve. Du kan uppnå vad du vill. Alla dina mål går att förverkliga. Låt detta lack påminna dig om det. 

Min personliga favorit, och förmodligen det lack som jag kommer använda mest! Ingenting är omöjligt, men bara om du har Achieve-lacket från Löwengrip Care & Color. Glöm aldrig det! 

4: Base Coat – Brave. Att övervinna sin rädsla kan vara det svåraste som finns. När man väl klarat av det finns det inget som stoppar dig. Idag vågar du ta det extra stora klivet! 

Wow! Alla osäkra tjejer därute, skynda er GENAST till Åhléns och köp detta lack för att våga ta det där livsomvälvande beslutet du tvekar över! Allt kommer gå bra sålänge du köper denna skönhetsprodukt. 

5: Top Coat – Negotiate. Förhandling handlar inte om att vinna utan att båda ska bli nöjda. Lacket hjälper dig till rätt inställning. Ha lite is i magen. Det tar dig långt. 

Förhandling kan vara en svår konst. Tur att Blondinbellas nagellack är nyckeln till en lyckad affär för båda parterna. 

Vilken är er favorit;) ? 

5 kommentarer | “Blondinbellas nagellackserie”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. friv 7 skriver:

  Behövs Händerna och vård, samt färg färger gör dina händer blir mjukare.

 2. Matilda skriver:

  Hahah jag läste just detta inlägg på bellas blogg och tänkte att detta måste ju Frans blogga om! Går in här och jajemän! du är som lcc’s deo ”count on me”.

 3. Robin skriver:

  Haha ungefär mina tankar, men du säger det så mycket bättre.

 4. Anna skriver:

  Oh good lord. The shame.

 5. veronica skriver:

  tack- behövde få fnissa lite på arbetstid….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp